воскресенье, 9 февраля 2020 г.

Подорож вихованців «Джерела» у дивовижний світ телебачення

Сучасних дітлахів цікавить усе, що відбувається навколо них. Вони завжди задають безліч запитань та чекають на них розгорнуту відповідь, підкріплену фактами. Надзвичайну зацікавленість у пізнанні світу можна спостерігати у дітлахів з порушенням слухової функції, адже вони, як ніхто інший, потребують більш детальних пояснень та практичної діяльності.    
Для того, щоб зрозуміти, як працює радіо та телебачення, і як люди потрапляють «у телевізор», вихованці 4-А класу школи-інтернату «Джерело» побували на екскурсії у Національній суспільній телерадіокомпанії України. Протягом подорожі  дітлахи дізнались про те, коли і ким вперше було передане зображення на відстань; кого вважають винахідником телевізора; як працюють супутники зв’язку; що таке кабельне телебачення?
Учні мали змогу розширити свої знання про різні професії, зокрема й сучасні, розвивали естетичний смак. Відвідали справжню телестудію, оглянули знімальний майданчик та робочі місця телеведучих, зокрема свого класного керівника, Ганни Кириченко, яка робить сурдопереклад новин;  звукооператора, телережисера та багатьох інших співробітників телецентру. Побачили кабінети та апаратні «UA: Українське радіо», зазирнули до ефірної апаратної. Після екскурсії для дітлахів був проведений конкурс малюнків, і всі «митці» отримали нагороди. Дякуємо телецентру «UA: Українське радіо» та Ганні Володимирівні за неоціненний вклад у розвиток особисті вихованців, адже саме на практиці закріплюються отримані знанні, які залишаються в пам’яті на довгі-довгі роки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий