четверг, 27 февраля 2020 г.

Свято «Масляної» у «Джерелі»


Одним з головних завдань сучасної школи є всебічний розвиток особистості підростаючого покоління. Адже саме гармонійно розвинена дитина, яка володіє м’якими (гнучкими) навичками, матиме успішне майбутнє.
Поруч із засвоєнням академічних знань, розвитком творчих здібностей формуються й загальнолюдські  норми поведінки, громадянська активність та свідомість, любов до культури свого народу. Вже змалечку дітлахи вчаться поважати традиції своєї Батьківщини, долучаються до розвитку рідної держави.
Традиційним в Україні є святкування останнього тижня перед Великим Постом – Масляної. Не омайнули традицій і вихованці «Джерела». Учні, разом з батьками та педагогами, підготували благодійний ярмарок-продаж,  на якому за символічну плату можна було придбати найрізноманітніші смаколики, приготовлені власноруч: млинці, печиво, кекси, цукерки тощо. Отримані кошти булипередані до благодійного фонду «Щаслива дитина».
Такі заходи є дуже важливими у формуванні свідомості школярів, адже вони сприяють розвитку почуття милосердя, добропорядності, любові до ближніх. Діти не лише почувають себе важливими та потрібними, а й розуміють: що корисна спільна справа – об’єднує покоління!
Олена Третяк

Комментариев нет:

Отправить комментарий