среда, 5 февраля 2020 г.


#Інженерний_тиждень_у_Джерелі

Інженерний тиждень – проект для учнів молодших, середніх та старших класів, покликаний зацікавити наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.





Вподобавши дану ідею, початкові класи Комунального закладу «Запорізька спеціально загально-освітня школа-інтернат «Джерело»  перетворилися на майстерні та дослідницькі лабораторії. Здобувачі освіти відчули себе у ролі винахідників, дослідників, хіміків.
Кожен з учасників інженерного тижня знайшов собі заняття до душі. Під керівництвом вчителів конструювали модель літаючої ракети, склеювали макет лабіринту, досліджували властивості повітря за допомогою «ловця вітру», ставили світовий рекорд у зведенні найвищої башти з зубочисток. А створені власноруч, маракаси та пан-флейти, залишилися для використання на виховних годинах, музичних заняттях та шкільних виставах.

Прийняли виклик «#інженерного тижня» й класи, де навчаються діти з синдромом Дауна. Школярі намагалися склеїти найдовший паперовий ланцюг. Команда робота, уважність та цілеспрямованість допомогли учням досягти поставленої мети.
Про активність, захоплення власною справою, задоволеність результатом годі й говорити! По завершенню тижня кожен учень отримав не лише сертифікат за найкраще інженерне рішення, а ще й дещо цінніше: неймовірний заряд позитивних емоцій, корисні знання, поштовх до втілення власних ідей у життя та прояву творчих здібностей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий