вторник, 29 сентября 2020 г.

Тиждень позитиву


Т
иждень позитиву у «Джерелі»


    Емоції у житті молодшого школяра відіграють важливу роль у розумінні навколишнього світу, вони є головним механізмом внутрішньої регуляції психічної діяльності та поведінки, котра спрямована на задоволення власних потреб.




 На емоційний розвиток дитини впливають виховання й  відноcини у родині, спілкування з однолітками та дорослими, шкільне життя. Завданням сучасної школи є не лише навчальний процес, а й розвиток емоційно-вольової сфери дитини, що відіграє  роль у  формуванні її  особистості                      



Запорізькі «Джерелята» дуже творчі та неординарні! Вони йдуть по життю з позитивом, даруючи яскраві емоції усім довкола. Тож, педагоги початкової школи не лишилися осторонь й вирішили зафарбувати шкільні будні у яскраві барви, провівши тиждень позитиву «Життя – весела та барвиста мандрівка».

В рамках тижня відбулась ціла низка цікави заходів:


Малюємо радість», цикл уроків «Я і мій настрій», гра-подорож «Хеппі ранок»,  рольова гра «Подаруй свою посмішку друзям», малюнки на асфальті «Малюємо свій настрій» та знайомство з цікавою істотою – «Пожирачем неприємностей».


Ці заходи мали на меті розвиток емоційного інтелекту, емоційної культури та компетентності, адже життєвий успіх залежить від здібностей керувати власними емоціями, розуміти свої емоції та інших людей.


 Олена Третяк

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий