понедельник, 21 октября 2019 г.

У єднанні з природою




Захоплюючим, сповненим яскравими враженнями видався жовтневий тиждень для вихованців комунального закладу «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» Запорізької обласної ради.
Екскурсії до кінного клубу «Патріоти Запоріжжя», до Запорізької дитячої залізниці не тільки подарували дітям гарний настрій, а й здійснили дитячі мрії  задля ближчого  знайомства та поспілкування  з тваринами.
Під час мандрівки до Дитячої залізниці вихованці школи мали змогу відвідати тераріум, в якому  побачили рідкісних змій, черепах. У зоокуточку учні спілкувалися з ведмедями, лисицями, вовками, ламами, а також - і з рідкісними видами птахів. В акваріумній залі діти побачили як мешканців українських водоймищ, так і тропічних риб з різних куточків світу. А відпочити від галасливого ділового мегаполісу, відчути аромати осінньої природи, зарядитися позитивною природною енергією юні дослідники змогли у дендропарку.
Кінний клуб «Патріоти Запоріжжя» надав можливість дітям не тільки ближче познайомитися з цими граціозними тваринами, дізнатися більше про кінний спорт, а й відчути себе справжніми жокеями, здійснивши прогулянку Хортицею.
«Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше», - говорив Анатоль Франс. Тож, педагоги «Джерела» разом з учнями й надалі будуть здійснювати екскурси краєвидами рідного краю, які принесуть дітям не тільки гарний настрій, а й збагатять їхній досвід, навчать мислити та цінувати  красу навколишнього світу.



Комментариев нет:

Отправить комментарий