Пахнет в пекарне хлебом и сдобой…
Джані Родарі
У дитинстві
неодмінно слід відвідати пекарню. Діти знають, що булки та
батони не ростуть на деревах. Але побачити на власні очі, як з'являється
на столі так необхідний для нас продукт,
це необхідно. Бо випікання хліба, хай яким прадавнім воно не було б, дозволяє
використовувати най і надсучасні технології, прилади і обладнання. 20.03.2018 р. учні 3-Б класу у супроводі вчителя
Конкіної О.С. та вихователя Артеменко О.В. відвідали Україно-Іспанське
виробництво ООО «Врожай».
На екскурсії діти не лише побачали всі етапи
виробництва хлібобулочних продуктів, не лише послухали про послідовність і
виваженість кожної дії на шляху від замісу тіста до загортання хрустких булочок
та хліба у зручну екологічну упаковку і наповнення улюблених, щойно спечених
круасанів солодкою начинкою. Вони приміряють на себе почесну роль пекаря.
Як знати, можливо у чиємусь житті, вона стане головною.
Комментариев нет:
Отправить комментарий