понедельник, 26 сентября 2016 г.

Конкурс читців у початкових класах КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР

«Душа мого народу - рушники, барвінками і мальвами зігріта»

        22 вересня в нашій школі відбувся конкурс  читців.  Учні початкових класів з великим бажанням та натхненням декламували вірші  про український рушник – символ  нашої неньки-України.                                              «Рушник – це не просто виріб, це своєрідний символ, це тісне поєднання фізичної праці і роздумів. І ми сьогодні, завдяки нашому конкуру, спробуємо вам довести, що вислів М. Т. Рильського «красиве і корисне» стосується саме рушника.
      З роду-віку людина живе не лише хлібом єдиним. Живе  мріями та надіями. І саме оці думки знаходять своє відображення у поетичних творах, які ми сьогодні почуємо».
      Конкурс пройшов на одному подиху. Діти з цікавістю слухали своїх друзів та аплодували їм, розгадували ребуси, відповідали на цікаві питання  в українознавчих вікторинах.
      Всі учні, що  приймали участь в нашому заході, були нагороджені похвальними листами.
       ВІТАЄМО
переможців шкільного конкурсу юних читців:
Лоцман Валерію (2-Б), Тихонову Анастасію (3-Г) – І місце (вч. Конкіна О.С., Синявіна Ю.А.)
Леоненко Дарину (3-В), Шевченко Марію (3-Г),Табакову Марю ( 1-В) – ІІ місце ( вч. Ботнарєва Н. В., Доценко П.А., Синявіна Ю.А.)
Блоху Марію (3-В),Льовіна Єгора (1-В), Мочалова Єгора (2-Б) – ІІІ місце (вч. Конкіна О.С., Ботнарєва Н. В., Доценко П.А.)

                                 











Комментариев нет:

Отправить комментарий