среда, 24 января 2018 г.

«Марафон «здорових» уроків».

     У рамках завершення роботи над проблемною темою школи «Впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес навчального закладу як умова формування здоров’я молодого покоління»  стартував «Марафон «здорових» уроків».
    З 22 січня 2018р. в школі-інтернаті «Джерело» проходить декада відкритих уроків, метою якої поширення передового педагогічного досвіду учителів початкових класів щодо реалізації компетентнісного підходу в навчально-виховному процесі шляхом впровадження  здоров'язбережувальних технологій, формування відповідних компетентностей учнів у процесі навчання, розвитку творчих здібностей особистості, здатної адекватно й своєчасно реагувати на зміни, які відбуваються у світі та досягати успіхів у своїй діяльності.
    Пріоритетом сучасної початкової ланки освіти є формування творчої особистості як суб’єкта навчальної діяльності. Важливою умовою в організації навчання учнів у початковій школі є збереження, зміцнення й розвиток духовного, емоційного, інтелектуального, особистого й фізичного здоров’я.
    Сподіваємося, що творча та креативна праця педагогів,  принесуть плідні результати щоденної роботи, тому що здоров’я дітей є одним із найважливіших складників національного розвитку України.
     Бажаємо успіхів всім педагогам у проведенні відкритих уроків.



Комментариев нет:

Отправить комментарий