суббота, 6 января 2018 г.

Проект-презентація «Нова українська школа» студентами «Джерела»

Щасливими можна назвати тих учителів, які дійшли зі своїм класом до того етапу, коли вони можуть сказати: «Незалежно від моєї присутності, клас працює. Група досягла самостійності».
Марія Монтессорі
Новий час диктує нові умови для професійного зростання та вимагає творчого підходу у професійному мисленні фахівців. Проект «Нова українська школа», який стартував з 01 вересня  2017 року та буде впроваджено з 01.09.2018 року, вже набирає обертів. Біля 100 шкіл пілотувало цей проект по Україні.
Педагоги «Джерела» також стрімко приймають участь у вивченні нових стандартів державної освіти, усвідомлюючи перспективи розвитку Нової школи в Україні.
05.01.2018 року на базі школи-інтернату «Джерело» пройшов загальношкільний семінар з детального вивчення усіх напрямків нового «Закону про освіту» та досконале вивчення засад Нової української школи.
Семінар підготували педагоги-студенти «Джерела». Присутні мали змогу щільно розібратися у поданій темі з наданих презентаційних матеріалів.
Проголошуючи основні етапи та характеристики якості нової освіти, педагогічна спільнота школи жваво підтримувала своїх  колег, які здійснили даний проект, використовуючи методи командної роботи. 
Також, команда студентів-педагогів підготувала для педагогічної спільноти буклети-пам’ятки щодо постулатів нової освіти. Всі матеріали, які було озвучено та надано вчителям, розміщено на шкільних блогах та методичних об’єднаннях для подальшого ознайомлення, а також для можливості використання кожному користувачу, який потребує дану інформацію в своїй роботі. Матеріали можна скачати з інтернет-ресурсів школи «Джерело». Педагоги радо діляться своїми наробками із колегами.
Нехай педагогічна нива України процвітає, а все нове, що з’являється у педагогіці буде якісною допомогою вчителю.
Вчитель молодшої ланки
Обухова Н.О.

Комментариев нет:

Отправить комментарий