воскресенье, 20 мая 2018 г.

Чарівні мандри вихованців "Джерела" у Києві

    Наскільки важливою для розвитку юної душі є мандрівка. Маленька людина, манднруючи, пізнає своє найближче оточення, свою домівку, свій найближчий світ. Підростаючи, цей світ  у дитини змінюється, його кордони розширюються. Кількість нових понять, подій, вражень  зростає.
      Що можна сказати про дитину, яка погано, а може і зовсім з дитинства не чує. Яке її сприйняття світу? Як їй розширяти ці кордони невідомого та такого цікавого життя?
   Нашим вихованціям, діткам із ураженою слуховою функцією школи-інтернату "Джерело" випала така приємна нагода помандрувати нашою столицею - Києвом.
    Діти побачили багато цікавих архітектурних споруд, були у Національному музеї історії України, у музеї історії та залізничної техніки, багато вражень отримали в Океонаріумі, на Андріївському узвозі, помилувалися Софієвською дзвіницею, були в зоопарку, каталися фунекулером , гуляли Хрещатиком.
   За увесь цей час, дітки з вадами слуху 2-А класу навчилися нових слів та закріпили їх на практиці, під час екскурсій за допомогою класного керівника Ганни Володимирівни Кириченко. Таким чином поєдналася навчальна мета екскурсій та розвиток емоційного інтелекту наших учнів. Розширюючи їх світогляд, ми розширюємо у майбутньому межі їх соціальної реалізації, міру їх соціального пошуку себе у сучасному суспільстві.
   Діти отримали безліч позитивних вражень, які змінювалися одне за одним. З переповненими емоціями усі повернулися додому. Низький уклін керівнику нашої школи Нішенко Олександру Володимировичу за таку чарівну можливість для учнів. 
         На все найкраще!


Обухова Наталія, вчитель

Комментариев нет:

Отправить комментарий