пятница, 5 января 2018 г.

Стимулювання професійного розвитку педагогів «Джерела»

05.01.2018 року в комунальному закладі «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» ЗОР відбувся семінар з  теми "Атестація педагога – шлях до майстерності".
Під час семінару в нетрадиційній формі були  розглянуті актуальні  питання:
·        створення умов щодо формування професійних компетентностей вчителя для здійснення постійного професійного розвитку;
·        опрацювання нормативно-правових документів  з питань атестації педагогічних працівників;
·        особливості присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань;
·        форми і методи вивчення професійної діяльності педагогічних працівників;
·        вимоги до сертифікації педагогічних працівників.
 Цікавими для присутніх стали прес-реліз «Атестація: «так чи ні?», діалог «Запитання-відповідь», організовані заступником директора з навчально-виховної роботи Конограй І.В., під час яких педагоги отримали ґрунтовні знання щодо атестації.
 Активну участь у  діловій грі «Атестація в пазлах» на знання Типового положення про атестацію педагогічних працівників прийняли педагоги початкової ланки та основної школи – Синявіна Ю.А., Переяслова С.Л., Жовтяк Г.К., Перегуда С.В., Засоріна О.В., Обухова Н.О.
Дискусія між учасниками семінару привела педагогічну спільноту «Джерела» до висновку: проведення атестації у школі – це ще один крок не лише до особистого самовдосконалення та фахового зростання, але й запорука підвищення іміджу навчального закладу в цілому.

Конограй І.В., заступник директора з НВР

                                        

2 комментария:

  1. Дякую колегам за грамотне опрацювання алгоритму дій засідання педагогічного форуму та неординарний підхід до проведення семінару.
    Бажаю успіхів на шляху до підвищення професійної майстерності

    ОтветитьУдалить