пятница, 1 октября 2021 г.

Дослідницька осінь у «Джерелі»


Барвиста осінь увірвалася у бурхливе шкільне життя здобувачів освіти «Джерела», даруючи їм безмежний простір для спостережень, творчості та пізнання нового!

Осінні тематичні тижні, які організували та провели педагоги початкової ланки освітнього закладу, надали дослідникам-початківцям безліч можливостей для втілення творчих ідей та проведення цікавих експериментів.

Під час заходів, які проводились у рамках місячника «Барви Золотої  Осені», здобувачі освіти навчилися спостерігати за явищами природи, аналізувати їх взаємозв'язки, попрактикувались у створенні неймовірних саморобок з природних матеріалів. А ще маленькі експериментатори мали змогу попрацювати у природних лабораторіях та провести досліди: «Мандри насінинки», «Осінні калюжі», «У листочків є свої відбитки», «Чому листя змінює колір восени?»

Навчання відбувалося щохвилини! Запропоновані до перегляду коротенькі тематичні мультфільми про осінні явища природи,  надихнули учнів до написання творів-есе «Осінь – найчарівніша пора».

Дні цих тижнів були наповнені несподіванками, позитивом, креативом, майстерністю, артистизмом, любов’ю та захопленням маленьких здобувачів освіти, які динамічно перевтілювалися у творчі домашні вечори, де з ентузіазмом та палаючими очима діти розповідали про сьогоденні дива та цікавинки  в улюбленій школі.

Експериментуйте, створюйте для дітей таке середовище, щоб кожного дня вони прагнули опановувати нові простори країни знань.

Комментариев нет:

Отправить комментарий