воскресенье, 20 мая 2018 г.

Учні «Джерела» розкривають таємниці Запорізького краю



Екскурсія «Дізнаємося більше про рідний край»

3 травня учні початкових класів  школи – інтернату «Джерело» взяли участь у навчальній екскурсії «Дізнаємося більше про рідний край». У супроводі вчителів та вихователів, діти здійснили подорож до замку ім.Попова, відвідали зоопарк HomeZoo, а також страусину ферму.
Доторкнутися до історії, побачити на власні очі справжні археологічні розкопки, почути легенди ХІХ сторіччя, роздивитися старовинні предмети побуту – все це вдалося зробити маленьким мандрівникам у садибі дворян Попових. Цікава розповідь екскурсовода не лишила нікого байдужим. Обійшовши територію славетних угідь, діти побачили будинки для гостей, оглядову башту, музей, а також руїни дворянського будинку.
Збагативши свої знання про історію рідного краю, діти відправилися до зоопарку, у якому мешкають царі звірів – леви. Учні познайомилися з родиною царя звірів, яка стала  родоначальником левиного потомства.  Побачили, як велетенський та сердитий тигр перетворюється на домашнього кота, коли його пестить хазяїн. Сміх дітей викликала ведмежа родина, яку годували варенням з велетенської ложки.
Страусина ферма підкорила серця дітлахів. Діти вперше мали змогу потримати власноруч  важке страусине яйце,  погодувати травою ламу та ослика, сфотографуватися з павичами.
 День видався насиченим. Діти повернулися до школи задоволені та щасливі, тому що змогли провести час весело та з користю. Адже розкриття таємниць історію рідного краю, спілкування з тваринами у природньому середовищі  - все це сприяє всебічному розвитку особистості дітей , вихованню любові до рідного краю .

Комментариев нет:

Отправить комментарий