пятница, 6 октября 2023 г.

День захисту тварин

        Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається важливе екологічне свято - День захисту тварин. Це привід не тільки згадати про домашніх та диких улюбленців, а й замислитися про екологічну ситуацію у всьому світі. Живе спілкування з чотирилапими чи пернатими друзями - це найприємніші моменти в житті дітей.


Весь тиждень, учні початкової ланки та діти із синдромом Дауна школи-інтернату «Джерело»,  приймали участь у різних заходах. Проведено уроки Доброти - «Гуманне ставлення до тварин». Девізом уроків стали слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері, які звернені до всіх нас: «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив». Дуже вразили наймолодших школярів відео-презентації «5 рідкісних представників фауни України», «Як захищають тварин у різних країнах», «Бережливе ставлення до тварин». Особливо цікаво, відбулася гра «Правильно чи хибно» та гра вікторина «Хто? Де? Як?» про тварин – метеорологів. Учні виготовляли пазли  та цікаві закладинки у вигляді тваринок. Активно пройшов челендж "Мій домашній улюбленець".

Учні запам'ятали, що всім братам нашим меншим потрібна турбота, ласка і любов. І вони обов'язково відповідатимуть нам тим же! Тому давайте не забувати про те, що ми – одна сім’я на цій планеті і завжди пам’ятати: роблячи добру справу, дбаючи про тварин, ми допомагаємо всій Землі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий