четверг, 9 ноября 2017 г.

Педагогічна практика курсантів ЗОІППО на базі "Джерела"

07.11.2017 року на базі комунального закладу «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» ЗОР відбулася педагогічна практика учасників тренінгу «Психолого-педагогічний супровід дітей з порушеннями слуху», який був організований кафедрою реабілітаційної педагогіки і здорового способу життя ЗОІППО під керівництвом старшого викладача кафедри Волошиної Т.А.

Педагоги, які працюють в ЗНЗ з інклюзивною формою навчання в загальноосвітніх навчальних закладах, мали змогу познайомитись з корекційно-розвитковою складовою супроводу дітей з особливостями психофізичного розвитку, відвідати в класах для дітей з порушенням слухової функції індивідуальні та групові заняття з розвитку мовлення (4-А кл., вчитель Перегуда С.В.), літературного читання (3-А кл., вчитель Щербак Н.В.), географії (5-Акл., вчитель Жовтяк Г.К.), історії (12кл., вчитель Васильєва Т.С.). Вчителі-дефектологи Аушева Т.Г. та Жарікова С.П. ознайомили присутніх з напрямками корекційної роботи з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання мовлення та формування вимови.
Сподіваємося, що досвід роботи педагогів школи-інтернату допоможе нашим колегам у роботі з дітьми з порушеннями психофізичного розвитку в умовах загальноосвітнього навчального закладу.
Заступник директора з НВР, Конограй І.В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий